ENKEL OP AFSPRAAK - ONLY BY APPOINTMENT
FREE SHIPPING

Al vijf generaties lang draait de familie Loots mee in de diamantnijverheid. Als vanzelfsprekend trad ook Bart Loots in de voetsporen van zijn voorvaderen. Twintig jaar lang stond hij in voor het hele productieproces: van het selecteren en aankopen van ruwe stenen tot een perfect geslepen edelsteen.

Met LOU Jewels koos Bart ervoor om, samen met zijn wederhelft en rechterhand Melissa, een andere weg in te slaan. Ze ontwerpen en vervaardigen betaalbare kwaliteitsjuwelen. Zo zet Bart zijn jarenlange kennis en onuitputtelijke creativiteit om in sieraden voor iedereen. Melissa ontfermt zich over de webshop en sociale media van LOU Jewels en helpt klanten in hun keuzes met persoonlijk advies. Want unieke juwelen zouden voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

De gehele collectie van LOU Jewels is ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Maak vrijblijvend een afspraak om onze collectie te bekijken in ons gezellige kantoor in de Antwerpse diamantwijk. Samen gaan we op zoek naar het perfecte juweel binnen uw budget.